Onze locaties

De jeugddienst beschikt over twee locaties in centrum Leuven: Jeugdcentrum Vleugel F (Brusselsestraat) en het Stadhuis (Naamsestraat).

Op beide locaties stellen we ruimte ter beschikking waar je als jongere of jongerenorganisatie kan organiseren. Vergaderingen, concerten, feestjes, repetities… Kleinschalige bijeenkomst of grootse get-together, je vindt bij ons plek voor 2 tot 150 jongeren!

KabaaL heeft ook een fijne samenwerking met het OPEK, waardoor je – mits onze goedkeuring (met als belangrijke voorwaarde dat je project er een is voor én door jongeren en met creatieve/artistieke insteek) – hun daklokaal kan huren aan een sterk verminderde prijs.

Meer info over onze locaties hieronder!

Jeugdcentrum Vleugel F

Je vindt Jeugdcentrum Vleugel F (Brusselsestraat 61a) naast de Romaanse poort, pál tegenover de Carrefour Express. Je herkent ons aan onze appelblauwezeegroene voordeur en poort, die je doorloopt om via onze binnenkoer onze verhuurlocaties te bereiken.

Praktisch:

  • Je kan de lokalen in Jeugdcentrum Vleugel F dagelijks gebruiken van 8u30 tot max. 0u45;
  • Na gebruik ruim je zelf je lokaal op;
  • Een beamer kan je gratis reserveren, als je dat vermeldt in je aanvraag;
  • In elk lokaal kan je koffie, thee en water aanvragen tegen betaling;
  • Je mag enkel drank van het jeugdcentrum verbruiken. De kostprijs voor jou als organisator is €1.00 voor frisdrank en €1.20 voor bier. Je maximale verkoopprijs is €1.50 voor beiden;
  • Extra ondersteuning voor je activiteit krijg je gratis en voor niets van Kabaal!

Meer info nodig over de verhuur van Vleugel F?  Neem contact op met Kim via  jeugddienst@leuven.be

Huur de lokalen van Jeugdcentrum Vleugel F!

Stuur ons een bericht

Alle velden zijn verplicht