video
Sport

Bewegen met je hele gezin!

7 april 2020
Wil je samen met je ouders, broers of zussen sporten en bewegen? Dan zijn hier leuke oefeningen die je thuis samen kan doen!

"Mannekes: bewegen, bewegen, bewegen!"

Oscar van de FC De Kampioenen zou een toptrainer zijn nu we zoveel binnen zitten. Oscar konden we jammer genoeg niet bereiken. Dus hebben we beweegcoach Maarten en zijn twee dochters ingeschakeld om jullie de komende weken sportief bezig te houden. Iedere week geven Maarten en zijn twee dochters je tips op samen met je broers, zussen, mama en papa thuis te bewegen. Dinsdag, donderdag en zaterdag posten we een nieuwe video.

Is dat wel leuk, samen met je hele gezin sporten? Absoluut! Bij simpele spelletjes zoals tikkertje geven we een sportieve opdracht en we zorgen dat spieroefeningen voor mama en papa ook voor jou leuk zijn, zo hoeft niemand zich te vervelen. 

Wil je het nóg leuker maken? Maak er dan een wedstrijdje van: samen met je broer/zus tegen je ouders of maak een mix van jong en oud.

Maarten doet het jullie voor

Zelf ideeën? Benieuwd naar meer?

Op de Tofsport website kan je ook nog een hoop andere leuke filmpjes terugvinden om samen met je hele gezin te bewegen. Heb je zelf coole beweegtips? Deel ze dan zeker met ons via onze facebookpagina.