Technologie

Kliek kliek 't staaterop

6 juli 2018
Door:  Kabaal
Foto's:  Jef Lemmens
Een foto is een soort van schaar om stukjes uit de wereld te knippen. In het begin van de zomer wordt er aardig geknipt tijdens het fotokamp van Koning Kevin in Bib Tweebronnen.

Vrijdagochtend, 10 uur, het moment waarop je eens rustig door de bib kan lopen op zoek naar een goed boek. Maar niet vandaag. Een twintigtal fanatiek verkleedde kinderen sluipen de trap op om de ekster te zoeken. Als ze in het nest geraken zonder herkend te worden, krijgen ze een muntje. En of ze met dat muntje iets gaan kopen? Volgens Wout (4) niet. Het is immers maar speelgeld!  

Een echte BLOG

Wout: We spelen spelletjes in de bib. Als we iets leuks doen maken we daar een foto van. Die knippen we uit en hangen ze op een groot blad aan de muur. Daar tekenen en schrijven we dan nog van alles bij. Zo laten we zien wat we die dag gedaan hebben. Gisteren maakten we een wandeling door de stad. We maakten foto's in het park en zelfs van een politieman.

Misdaad in de bib!

Wout: Er was ook een boef. Hij heeft een boek gestolen... en hij droeg een rok. Gelukkig heeft de politie hem ondertussen gevangen. Deze namiddag vieren we een feestje om dat te vieren. Dat wordt leuk.

Of ik geholpen heb de boef te vangen? Natuurlijk niet! Dat is toch veel te gevaarlijk voor kinderen.
- Wout