Vakantie
Avontuur

Leef je uit in de winterspeeltuin!

4 december 2019
Van 26 tot 30 december kan je genieten van de jaarlijkse Winterspeeltuin in de Brabanthal. We vroegen alvast aan 2 animatoren waarom je dit echt niet kan missen.

Ben je uitgekeken op al die overdadige kerstdiners? Geen zin meer om netjes met de voeten onder tafel te blijven zitten? Veel goesting om te bewegen en je uit te leven? Dan MOET je gewoon even langs de Winterspeeltuin in de Brabanthal!

Van 26 tot 30 december kan je er heerlijk op en neer jumpen op de springkastelen, bouwen en knutselen, sjeezen in de kermisattracties en smullen van de lekkere wafels en pannenkoeken. Dus kom op, hijs jezelf uit de zetel, neem papa of mama bij de mouw en overtuig hen om samen een actief uitstapje te maken. 

Wij gingen alvast eens langs bij enkele vaste animatoren van de Winterspeeltuin. Wesley en Tatiana vertellen je waarom de Winterspeeltuin ‘the place to be’ is. Voor hen is het de mooiste periode van het jaar. Vijf dagen lang overleven ze op de schaterlach van gelukkige kinderen en de complimenten van tevreden ouders.

wesley

Waarom kom jij elk jaar terug naar de Winterspeeltuin?

Ik kom elk jaar weer naar de Winterspeeltuin om tijdens de feestperiode samen met vrienden een fijne week te beleven. Daar loopt het vol blije kinderen die zich kunnen uitleven op de geweldige springkastelen. Door de leuke sfeer die er hangt, is dit de tofste week van het jaar voor mij.

Kwam je als kind zelf ooit spelen?

Als kind ken de ik de winterspeeltuin niet maar zou er mij zeker geweldig geamuseerd hebben. 

Wat is de coolste attractie die er ooit heeft gestaan?

De coolste attractie vond ik de Donkey Kong een touwenparcours waar ik mijn hoogtevrees heb overwonnen om een kindje dat bang was te helpen.

Waarom mogen de kinderen de Winterspeeltuin zeker niet missen dit jaar?

Je kan tijdens de koude vakantie binnen lekker spelen op kermisattracties en springkastelen. Een hele dag plezier verzekerd. Je kan er zelfs een verjaardagfeestje houden als je dat wil.

Tatiana

Waarom kom jij elk jaar terug naar de Winterspeeltuin?
Omdat het gewoon super leuk is om elk jaar opnieuw blije kindjes te zien. Vaak zien we kindjes elk jaar terugkomen omdat ze het zo leuk vinden

Kwam je als kind zelf ooit spelen?
Ik kom zelf als sinds mijn 6 jaar naar de Winterspeeltuin. Het was er zo leuk dat ik nu nog steeds terugkom.

Wat is de coolste attractie die er ooit heeft gestaan?
Het is moeilijk om er eentje uit te kiezen, want elk jaar staan er zowel bekende als nieuwe coole attracties. Maar als ik echt eentje moet kiezen, kies ik voor de draak. Dat is een snelle achtbaan. Kriebels verzekerd!

Waarom mogen de kinderen de Winterspeeltuin zeker niet missen dit jaar?
Omdat er weer heel wat leuke attracties en super coole nieuwe springkastelen gaan staan. JEEJ!!

Jef Lemmens

Jeugd- en kinderwerker, kinderparticipatie
016 27 27 60