Speelplein

Zomerbubbels op het speelplein

5 juni 2020
Door:  Kabaal
De speelpleinzomer mag doorgaan, da's super goed nieuws! De jeugddienst heeft verschillende maatregelen genomen zodat jij veilig kan komen spelen met je vrienden. Benieuwd naar hoe het er deze zomer aan toe zal gaan?

Zomerbubbels

Deze zomer spelen we op veilig en gaan er per speelplein meerdere "bubbels" gemaakt worden. Zo'n bubbel bestaat uit mensen waarmee jij rechtstreeks in contact mag komen en vrijuit mag spelen. Alle verschillende bubbels zullen gescheiden blijven om zo veilig mogelijk te kunnen spelen. Jullie krijgen zelfs je eigen toiletten, wasbakjes, speelmateriaal en noem maar op!

Bovendien zullen in elke bubbel maximaal 50 personen mogen zitten. Dat zijn jij, je vriendjes en de animatoren van jouw groep. Mama of papa zullen je op voorhand online inschrijven in jouw toekomstige zomerbubbel en met deze groep zal je je de komende weken rot amuseren!

Jammer genoeg zal je tijdens de speelpleinweek niet naar de tekenles of de voetbaltraining mogen gaan. Dat is een belangrijke maatregel om ervoor te zorgen dat je zo weinig mogelijk contact hebt met mensen buiten jouw 'zomerbubbel' op het speelplein. We begrijpen dat je dat niet fijn vindt, maar we beloven dat we het goed maken door extra toffe activiteiten op het speelplein te organiseren!

En voor de rest?

Wel, voor de rest moet jij je gewoon volop amuseren met je vrienden en de animatoren op het speelplein deze zomer! De animatoren kijken er al super hard naar uit om jullie te mogen verwelkomen en er samen een supermegatoffe zomer van te maken.

Tot dan!

Kim Crabeels

www.kimcrabeels.be