Cultuur
Muziek

Theo ontvangt de 10 000ste UiTPAS!

13 december 2018
Door:  Kabaal
Foto's:  Kabaal
Theo is de 10 000ste UiTPAS-houder in Leuven. Dat moet gevierd worden! Met kinderchampagne en leuke prijzen.

De afgelopen 2 jaar maakten heel wat Leuvenaars een UiTPAS aan. Dat is een kaart waarmee je punten kan sparen als je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit van een UiTPAS-partner in Leuven. Die punten kan je dan weer ruilen voor kortingen, gadgets of gratis inkomtickets.

Op het Rode Hond festival werd de 10 000ste UiTPAS aangemaakt. De gelukkige eigenaar ervan is Theo Geraets (9). In de Stadsschouwburg werd Theo nog eens extra in de bloemetjes gezet. Hij ontving een heleboel mooie UiTPAS prijzen. Tussen de kinderchampagne door deden we een babbeltje met de nieuwste UiTPAS-ambassadeur. 

Hey Theo, waarom besloot je eigenlijk een UiTPAS aan te maken?

Theo: “Als ik eerlijk ben, moet ik bekennen dat ik hem niet zelf heb aangemaakt. Tijdens het Rode Hond festival draaide mijn broer Karel (11) aan het UiTPAS-rad. Hij won een UiTPAS, maar… hij had er al een. Die maakte hij vorig jaar aan tijdens de Winterspeeltuin in de Brabanthal. Daarom kreeg ik de pas die hij won. Nu baalt Karel wel een beetje natuurlijk, maar dat maak ik wel goed. Ik ben van plan mijn prijzen met hem te delen.”

Over prijzen gesproken… Wat heb je dan gewonnen?

Theo: ”Ik kreeg 10 mooie cadeaus van UiTPAS-partners. Het zijn vooral doe-dingen. Meestal voor twee personen. Ik ben dus zeker van plan om Karel regelmatig mee te nemen, maar ook de rest van mijn familie en vrienden zou ik graag meenemen op een van mijn UiTPAS-uitstapjes.”

Al die prijzen? Die deel ik graag met mijn ouders, mijn broer en mijn vrienden. Dat worden heel wat leuke uitstapjes!
- Theo

DE PRIJZENPOT!

  • Compagnie Tartaren: een jaar lang gratis toegang tot elke voorstelling (seizoen 2018-2019)
  • Het Depot: een duoticket en twee consumpties voor een show naar keuze
  • Cinema ZED: 5 x gratis naar de film en 3 DVD’s van Dalton Distribution
  • Het Nieuwstedelijke: een vriendenabonnement ter waarde van €100
  • fabuleus: twee duotickets voor een productie (seizoen 2018-2019)
  • Wisper: bon ter waarde van €50 voor een cursus naar keuze
  • M Museum Leuven: een jaar lang gratis toegang met de M-kaart
  • Danscentrum Aike Raes: een danscursus naar keuze
  • 30CC: twee duotickets voor een productie bij 30CC (seizoen 2018-2019)
  • Stedelijk Zwembad Kessel-Lo: 10 zwembeurten

EN… van KabaaL ontvangt Theo nog een echte KabaaLpet en T-shirt. Bovendien mag hij van ons, samen met een vriendje, gratis naar de Winterspeeltuin in de Brabanthal.

Waarvoor gebruik jij eigenlijk die UiTPAS?

Theo: “Vooral om punten te sparen. Telkens ik naar Cirkus in Beweging ga, spaar ik een punt. Ook in de bib en het zwembad kan dat. Met mama en papa ga ik ook regelmatig naar Hal 5, STUK en het Wagenhuys als daar iets te doen is. Zodra ik genoeg punten heb, ruil ik die dan om. Hopelijk kan ik zo binnenkort eens gratis naar het nieuwe trampolinepark dat er in Leuven komt. Dat zou echt de max zijn! Dankzij al de prijzen die ik nu krijg, kan ik nog heel wat activiteiten en organisaties gaan ontdekken in Leuven. Ik ben benieuwd wat me allemaal te wachten staat…”

Een initiatief van